Wij zijn gespecialiseerd in gezonde varianten van traditionele Marokkaanse gerechten. (veel recepten hebben we ontwikkelt in samenwerking met het Voedingcentrum). Onze workshops bieden niet alleen kookplezier, maar ook inzicht in de Marokkaanse keuken en voedingspatronen. We delen graag onze passie en kennis met scholen, bedrijven en liefhebbers van de Marokkaanse cultuur. Samen leren, koken en genieten staat bij ons centraal. 
Met BySafia bieden we een unieke belevenis. Durf jij deze culinaire uitdaging aan te gaan?Workshop voor scholen "Marokkaanse keuken"


Speciaal voor scholen met de opleiding tot kok of diëtist, hebben wij een unieke kookworkshop ontwikkelt. Leerlingen krijgen de kans om kennis te maken met de heerlijke Marokkaanse keuken, terwijl we tegelijkertijd educatie bieden over de Marokkaanse levensstijl en voedingspatronen. Onze gespecialiseerde workshops bieden een unieke mix van cultuur en culinaire kennis en zijn een geweldige manier om studenten te inspireren met nieuwe smaken, texturen en aroma’s. Laat ze verrassen door deze kleurrijke en smaakvolle keuken. Alle workshops worden volledig op maat aangeboden, afgestemd op de eisen en wensen van de scholen/leerlingen.

Wil je ook weten wat wij voor jouw school kunnen betekenen? 
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies

  


Workshop voor bedrijven "bijzonder & uniek"


Wij bieden een bijzonder en uniek bedrijfsuitje! Dit is het perfecte "uitje" waar je niet de deur voor uit hoeft en toch samen met al je collega's kunt beleven. Vanuit huis, via teams, samen koken met een chef-kok, gespecialiseerd in o.a. de Marokkaanse keuken! Alle werknemers ontvangen een menu met een uitgebreide stappenplan en ingrediëntenlijst. In overleg met jou, bepalen we een onderwerp waar werknemers meer over willen weten (uiteraard heeft dit te maken met gezonde voeding of de Marokkaanse keuken/ of een gerecht naar keuze) volledig afgestemd op jullie eisen en wensen. Er wordt niets aan de toeval overgelaten.. we starten met een korte educatieve presentatie over een onderwerp waar interesse naar is, gevolgd door een kook workshop. Alle workshops worden volledig op maat aangeboden, afgestemd op de eisen en wensen van werkgever/werknemers. 

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies

  Heb je bepaalde wensen voor een (kook)workshop, bespreek ze met ons. We ontwikkelen graag samen met jou een (kook)workshop op maat.