Voor onderwijs instellingen, (met bijvoorbeeld de opleiding voor diëtisten), creëren we een unieke belevenis waar alle leerlingen samen koken, leren én genieten. Het enige wat jouw onderwijs instelling nodig heeft, is enthousiasme! Naast het culinaire plezier bieden we ook educatie over het belang van gezonde voeding. 
Voor bedrijven verzorgen we online kookworkshops, waardoor alle collega's gelijktijdig vanuit hun eigen huis kunnen deelnemen, bijvoorbeeld via Teams. Het enige wat jouw bedrijf nodig heeft, is enthousiasme! Naast het culinaire plezier bieden we ook educatie over het belang van gezonde voeding. 


We zijn volledig gespecialiseerd in de Marokkaanse keuken. Alle traditionele Marokkaanse recepten hebben we omgetoverd tot gezonde varianten die vallen binnen de schijf van vijf van het Voedingcentrum. (veel Marokkaanse recepten hebben we in samenwerking voor het Voedingscentrum ontwikkeld). We vinden het erg belangrijk om kennis over de Marokkaanse levensstijl en voedingspatronen door te geven aan toekomstige dietisten en koks. Op deze manier laten we zien dat Marokkaanse gerechten ook gezond bereidt kunnen worden en daarbij geen smaak hoeven te verliezen. Bovendien delen wij graag onze passie voor de kleurrijke en smaakvolle Marokkaanse keuken. 

Deze kennis delen we ook met plezier aan bedrijven die geïnteresseerd zijn in de Marokkaanse cultuur en keuken. Tijdens onze workshops wordt er niet alleen samen online gekookt, maar is er ook ruimte voor educatie. Samen leren, samen koken, en vooral samen genieten is waar het om draait. Met BySafia heb je een unieke kookworkshop die meer is dan alleen een kookworkshop, het is een belevenis! Durf jij de uitdaging aan te gaan met jouw school of bedrijf?Voor scholen "Marokkaanse keuken"


Speciaal voor scholen met de opleiding tot kok of diëtist, hebben wij een unieke kookworkshop ontwikkelt. Leerlingen krijgen de kans om kennis te maken met de heerlijke Marokkaanse keuken, terwijl we tegelijkertijd educatie bieden over de Marokkaanse levensstijl en voedingspatronen. Onze gespecialiseerde workshops bieden een unieke mix van cultuur en culinaire kennis en zijn een geweldige manier om studenten te inspireren met nieuwe smaken, texturen en aroma’s. Laat ze verrassen door deze kleurrijke en smaakvolle keuken. Alle workshops worden volledig op maat aangeboden, afgestemd op de eisen en wensen van de scholen/leerlingen.

Wil je ook weten wat wij voor jouw school kunnen betekenen? 
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Conta​​​​ct

  


Voor bedrijven "bijzonder & uniek bedrijfsuitje"


Wij bieden een bijzonder en uniek bedrijfsuitje! Dit is het perfecte "uitje" waar je niet de deur voor uit hoeft en toch samen met al je collega's kunt beleven. Vanuit huis, via teams, samen koken met een chef-kok, gespecialiseerd in o.a. de Marokkaanse keuken! Alle werknemers ontvangen een menu met een uitgebreide stappenplan en ingrediëntenlijst. In overleg met jou, bepalen we een onderwerp waar werknemers meer over willen weten (uiteraard heeft dit te maken met gezonde voeding of de Marokkaanse keuken/ of een gerecht naar keuze) volledig afgestemd op jullie eisen en wensen. Er wordt niets aan de toeval overgelaten.. we starten met een korte educatieve presentatie over een onderwerp waar interesse naar is, gevolgd door een kook workshop. Alle workshops worden volledig op maat aangeboden, afgestemd op de eisen en wensen van werkgever/werknemers. 

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Conta​​c​​​​t

  Heb je andere ideeën over de invulling van de kookworkshop. Laat het ons weten, dan gaan we samen in overleg hoe we er een succesvolle (kook)workshop van kunnen maken. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact​​