Kookworkshops Haagse Hogeschool

Het was één groot feest! We hebben de studenten van de opleiding "Diëtist" getrakteerd op een educatieve workshop over de Marokkaanse keuken. We begonnen met een interactieve presentatie waarin ze veel leerden over de eetgewoonten van Marokkanen. Daarna doken we samen de keuken in voor een kookworkshop.


Er is fantastisch gekookt! We hebben couscous bereid, harrira-soep geserveerd, dadelballetjes gerold, Marokkaanse thee gezet en een Tajine met gehaktballetjes bereid. Om het feest compleet te maken, hebben we samen genoten van deze heerlijke maaltijd! Het was een ervaring die zowel leerzaam als verrukkelijk was, een combinatie van leren en genieten. Een ervaring die de studenten van de Haagse Hogeschool nooit zullen vergeten."


Wil je dit ook met jouw school? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Online workshop voor 40 man!

Wat een geweldige ervaring was dat! We hebben alle medewerkers van het voedingscentrum (samen tegelijk!) een online workshop gegeven. De energie was ongelofelijk en het team was ontzettend leuk! Velen wisten nog maar weinig over de Ramadan en de eetgewoonten van moslims tijdens deze periode.


We hebben een fantastische educatieve workshop samengesteld. De eerste helft stond volledig in het teken van de Ramadan en de Islam. Wat houdt het precies in en wat zijn de gebruiken? Vervolgens zijn we samen online de keuken ingedoken, ieder vanuit zijn eigen keuken. We hebben heerlijke dadelballetjes gemaakt en het was echt een feest! Bij iedereen waren ze perfect gelukt!


Het was een onvergetelijke ervaring waarin we niet alleen hebben geleerd, maar ook veel plezier hebben gehad. Zo zie je maar, leren en genieten gaan hand in hand!

Heb je mijn recepten al gespot?

Heb jij mijn recepten al gespot in het "Schijf van Vijf kookboek" (nieuwste exemplaar 2023) van het Voedingscentrum. Koop snel je eigen exemplaar en spot ook mijn gezonde recepten in het kookboek van het Voedingscentrum. 

Misschien nog wel leuk om te weten, voor het Voedingscentrum heb ik meerdere Marokkaanse recepten en een dagmenu ontwikkelt, die passen binnen de schijf van vijf. Alle recepten zijn te vinden op de website van het voedingscentrum. Ben je nog op zoek naar een gezond traditioneel Marokkaans recept, bezoek dan zeker even de website van het www.voedingscentrum.nl.

Yes, mijn nieuwe website is live! 

Eindelijk is het zover. Mijn gloednieuwe website is live! Het heeft mij bloed, zweet en tranen gekost.. maar met trots kan ik zeggen, dat ik het helemaal zelf ontworpen heb met Odoo Software. Mijn website is compleet vernieuwd. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met mij op! 

 Contact